Λίγα λόγια για πρίν την παραγγελία σας

Το liked.gr είναι ένα μέρος που προσφέρει υπηρεσίες marketing για όλα τα κοινωνικά δίκτυα και σου επιτρέπει γρήγορα εύκολα και οικονομικά να αυξήσεις και να μεγαλώσεις το κοινό σου στα κοινωνικά δίκτυα είτε έχεις ένα προσωπικό ένα επαγγελματικό προφίλ ή ακόμα και την εταιρική σου παρουσία.

Έναν απλό τρόπο ο οποίος προσφέρει λύσεις για όλα τα κοινωνικά δίκτυα μερικά απο τα οποία είναι το facebook το YouTube το Twitter το instagram και το Soundcloud με το πάτημα ενός κουμπιού.Επίσης προσφέρουμε υπηρεσίες σε μεταπωλητές δίνοντας την δυνατότητα σε εσάς να δημιουργήσετε το δικό σας πελατολόγιο και να κερδίσετε ένα έξτρα εισόδημα.

Ποτέ δέν έχουμε αντιμετωπίσει κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα με οποιοδήποτε πελάτη μας και παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μήν συμβεί ποτέ στο μέλλον.

Πολύ απλά επιλέγοντας τα πακέτα που θέλεις μετά ολοκλήρωσε την εγγραφή σου με τα απαραίτητα στοιχεία ολοκλήρωσε την πληρωμή της αξίας της παραγγελίας σου μέσω paypal και σε λίγες ώρες δές την δημοτικότητα σου στα κοινωνικά δίκτυα να μεγαλώνει !

Για να ολοκληρώσουμε με επιτυχία και γρήγορα την παραγγελία σας θα πρέπει το προφίλ ή η φωτογραφία σας να είναι public δηλαδή να μπορούν όλοι να σας κάνουν like και επίσης θα πρέπει να ελέγξετε το link απο το βίντεο ή το προφίλ σας να είναι σωστό.Μόλις ξεκινήσουμε την παραγγελία σας στέλνουμε ένα email.Απο εκείνη την ώρα δέν μπορεί να ακυρωθεί η παραγγελία απο εσάς γιατί η διαδικασία είναι αυτόματη μέσω server.

Λίγα λόγια για μετά την παραγγελία σας

Αυτή την στιγμή προσφέρουμε μόνο την δυνατότητα πληρωμής μέσω Paypal μιάς και είναι ο πιό σύγχρονος και ασφαλής τρόπος για αγορές μέσω διαδικτύου τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τα καταστήματα

H παραγγελία σας ξεκινάει απο εμάς αμέσως και συνήθως οι παραγγελίες για το facebook και το instagram ολοκληρόνωνται αμέσως σε λίγες ώρες και για το Youtube περίπου σε 48 ώρες.Το liked.gr δέν μπορεί να εγγυηθεί σε κανέναν τον χρόνο παράδοσης που κάποιες φορές μπορεί να καθυστερήσει πέραν του συνηθισμένου.

Οι υπηρεσίες του liked.gr χρησιμοποιείται απο εσάς μόνο για να αυξήσει την παρουσία σας στα Social Networks με αποτέλεσμα μετά Έλληνες χρήστες να κάνουν like σχόλια και να βλέπουν το περιεχόμενο σας πιό εύκολα απο πρίν.Δέν εγγυόμαστε ότι θα αλληλεπιδράσει κάποιος με το περιεχόμενο σας.Απλά εγγυόμαστε τον συνολικό αριθμό views/θεάσεων και likes που σας έχουμε υποσχεθεί.

Οι χρήστες των Social Networks που θα κάνουν like στο προφίλ σας ή στην σελίδα σας που θα σας ακολουθήσουν σε Twitter και instagram αλλα και αυτοί που θα δούν το βίντεο σας στο Youtube είναι πραγματικοί χρήστες.Στην κάθε υπηρεσία αναγράφεται απο που προέρχονται.

Ακόμα και στους καλύτερους μπορεί να συμβούν προβλήματα.Απο μία παραγγελία που αργεί να εκτελεστεί μέχρι και σε κάποιους followers που φεύγουν απο την σελίδα και το προφίλ σας μετά απο μερικές μέρες.

Απλά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ή της υπηρεσίας chat δίνοντας μας τις πληροφορίες της παραγγελίας σας όπως το link στο Social Network την υπηρεσία που αγοράσατε και την ημερομηνία αγοράς στοιχεία που μπορείτε να βρείτε στο προφίλ σας στο liked.gr και εμείς θα κάνουμε τα δυνατά μας για να επιλύσουμε όσο πιό γρήγορα το πρόβλημα σας.