Το καλύτερο εργαλείο
για την επιχείρηση σου


Ένα εργαλείο για την επιχείρηση σου.Με το σύστημα ερώτησης ικανοποίησης πελατών της liked.gr έχεις απο σήμερα κιόλας το καλύτερο εργαλείο για την επιχείρηση σου.

Οι πελάτες σου εύκολα απο το κινητό τους τηλέφωνο ή tablet θα μπορούν να απαντούν στο ερωτηματολόγιο της επιχείρησης σου.Θα απαντούν ανώνυμα στις ερωτήσεις που έχεις προκαθορίσει και σε ενδιαφέρει η άποψη των πελατών σου.Θα μπορείς να μαθαίνεις για παράδειγμα την άποψη τους για τις τιμές σου την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρεις για την εμπειρία τους με το προσωπικό σου και επίσης θα μπορούν να σου πούν κάποια νέα υπηρεσία που είδαν αλλού και θα ήθελαν να δούν και στην δική σου επιχείρηση.Έχεις ένα ζωντανό εργαλείο στα χέρια σου που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησης σου.

9 στους 10 πελάτες που αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα δέν το αναφέρουν ποτέ στην επιχείρηση και δέν την επισκέπτονται ποτέ ξανά.Τώρα έχεις την ευκαιρία να βρείς τα αδύνατα σημεία και να κερδίσεις πίσω τους πελάτες σου.

Πές μας όσο περισσότερα μπορείς για την επιχείρηση σου Έτσι θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε για εσένα ερωτήσεις αποκλειστικά για την επιχείρηση σου.Πές μας ποιά νομίζεις ότι είναι τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζεις και ποιά τα δυνατά σημεία της επιχείρησης σου.Οι ειδικοί μας θα δημιουργήσουν ένα ερωτηματολόγιο αποκλειστικά για εσένα

Στην συνέχεια θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου

για να ολοκληρώσουμε μαζί το ερωτηματολόγιο.Να έχεις υπόψιν σου ότι υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής ή πρόσθεσης ερωτήσεων όποτε εσύ θέλεις.Η τιμή της υπηρεσίας είναι 70 ευρώ ανα έτος συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%.

Το ερωτηματολόγιο σου είναι έτοιμο !

Οι πελάτες σου μέσω ενός qr code το οποίο μπορείς να ενσωματώσεις σε ένα flyer και δίνοντας το στον πελάτη πρίν φύγει ή αν πρόκειται για fast food μπορείς να το έχεις και στην συσκευασία σου ή μεσα απο την δικιά σου διεύθυνση της μορφής liked.gr/form/7 θα απαντούν στις ερωτήσεις σου.Εσύ θα λαμβάνεις στο email σου τις απαντήσεις άμεσα.

Τα Βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις

1Επικοινώνησε μαζί μας
Επικοινώνησε μαζί μας μέσω της ειδικής φόρμας ή τηλεφωνικά και πές μας όσα περισσότερα μπορείς για την επιχείρηση σου.
2Ετοιμάζουμε το ερωτηματολόγιο σου.
Σε συνεργασία ετοιμάζουμε το ερωτηματολόγιο σου με τις ερωτήσεις που έχουν σημασία για εσένα δίνοντας σου την δυνατότητα να βρείς τα αδύναμα σημεία.
3Είμαστε έτοιμοι
οι πελάτες σου απαντούν απο το κινητό ή το tablet τους και εσύ λαμβάνεις στο προσωπικό σου email τις απαντήσεις που έδωσαν.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος